top of page
image.png

Fortrening: I skog og bysentrum

Fredag 2. august blir det fortrening til Hovedløpet med både en skogsøkt og en sprintøkt.Hovedløpets sprint vil foregår i festningsbyen, mens fortreningen vil gå gjennom Fredrikstad sentrum. Foto: FSK


I skogen blir det både en A-nivå 4 km med kuttemuligheter, og en C-nivå 2,5 km.

Sprintøkt blir i Fredrikstad sentrum.


Påmelding:

Vi oppfordrer om at kretsene melder på de som skal løpe fortreningene på epost til espen.danevad@gmail.com, med info om antall løpere, og om de printer kart selv, eller ønsker det fra arrangør.

Alternativ påmelding for enkeltløpere her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5762


Kart:

Kart vedlagt nederst i denne artikkelen (fra 19.juli), kan printes selv eller av kretsen. For de som overnatter på skolen fra torsdag, kan få kart der. De som ankommer direkte kan få kart i skranken på Fredrikstad bibliotek fram til stengetid kl 16. De som ankommer senere enn det kan hente kart på skolen på Asmaløy, eller ha printet selv.


Skogsøkt på Lunde, Kråkerøy. Mulig med buss fra ute på veien ved skolen (overnatting) Rød Asmaløy, hver halvtime, og gå av på Lunde:


Sprintøkt i Fredrikstad sentrum, med markering av bussholdeplasser, og togstasjon. Mulig med buss fra ute på veien ved skolen (overnatting) Rød Asmaløy, hver halvtime, og gå av på Kråkerøy super bussholdeplass:Sprint, Fredrikstad sentrum:


HL-fortrening-sprint-2
.pdf
Last ned PDF • 974KB


Skog, Lunde på Kråkerøy:


Fortrening-skog-A-10000
.pdf
Last ned PDF • 2.36MB

Fortrening-skog-A-7500
.pdf
Last ned PDF • 1.80MB

Fortrening-skog-C-10000
.pdf
Last ned PDF • 2.35MB

Fortrening-skog-C-7500
.pdf
Last ned PDF • 1.79MB

147 visninger

Comments


bottom of page